• Concert

San Cisco

UP

  • Prijs:
  • € 16,10
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20:00 Doors 21:00 San Cisco

De Australische formatie San Cisco keert na tien jaar terug naar Melkweg! De charmante indiepop van dit drietal wordt geïnspireerd door artiesten als MGMT, The Flaming Lips en Vampire Weekend, en dat vertaalt zich in retecatchy nummers. Na het internationale succes van de single 'Awkward' (in 2013 ook megahit bij 3FM), zijn ze inmiddels vier hele albums rijker.

In maart 2024 verschijnt hun nieuwe plaat, ‘Under The Light’, waarvan de eerste singles nu al een nieuw en oud geluid omarmen. Zo gaat de roezige track 'High' over het euforische gevoel van een nieuwe liefde, en is 'Honeycomb' een verleidelijk popnummer over zelfliefde, met lichte elektronische invloeden. Liefhebbers van hun groovy indierock komen goed uit met 'Under The Light' en 'Lost Without You'. Met een nieuwe bandsamenstelling, en genoeg nieuw materiaal betreden ze op 30 mei het intieme podium van de Upstairs!