• Concert

The Hu

support: King Nun

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 29,90
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Zaal Open 19:30 King Nun 20:30 The Hu

Als je The Hu al eerder live hebt gezien in Melkweg, weet je hoe herkenbaar de sound van de band is. Kort gezegd speelt de band een combinatie van heavy metal en traditionele Mongoolse keelzang.

De zogenoemde 'Hunnu Rock’ combineert rockmuziek met traditionele Mongoolse instrumenten zoals de Morin Khuur (paardenkopviool), Tovshuur (Mongoolse gitaar), Tumur Khuur (kaakharp), keelzang en de bombastische bas en drums van rock. De Mongoolse metal band slaagde erin om in zeer korte tijd enorm populair te worden nadat de video's for “Yuve Yuve Yu” en “Wolf Totem” miljoenen keren werden bekeken op YouTube. In 2019 releasede de band debuutplaat 'The Gereg'

Voor dit concert worden VIP-pakketten verkocht. Een VIP-pakket bestaat uit: een concertticket, priority entry; exclusive meet & greet; foto met The Hu; VIP laminate gesigneerd door The HU; €20 euro tegoed voor The Hu merchandise (voor de online webshop). De VIP-pakketten worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet verantwoordelijk voor de inhoud of verdere afwikkeling van de VIP-pakketten.