• Concert

The Interrupters

Support: Grade 2

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 27,60
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Grade 2 20:30 The Interrupters

De high-energy ska-punk van The Interrupters is net zo catchy als confronterend. Afgelopen jaar brachten de skapunkers plaat 'In The Wild' uit op Hellcat Records. Eerdere platen werden opgenomen met Tim Armstrong (Rancid), maar toen hij niet beschikbaar was, nam gitarist Kevin Bivona de plaats op de producer stoel in. 

'Ska-punk heroes The Interrupters take on the world, and a troubled past, on triumphant fourth album In The Wild. - Rating: 4/5' - KERRANG! over 'In The Wild'.

Na eerdere platen van de band vergaarde de band veel bekendheid. Tours met Rancid, blink-182 en Bad Religion liet het publiek ook kennis maken met de energieke, dampende liveshows van het viertal. 

Support: Grade 2

Hellcat Records label genoten Grade 2 zullen deze avond openen! Grade 2 blijft met hun muziek trouw aan de roots van de punk en liggen qua stijl in lijn van Oi!.