Concert

The Reytons

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11,50
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 24 maart 2022, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

20:00 Zaal open 20:01 DJ Arnold 20:45 The Reytons

Geboren onder de hemel van Sheffield met een voorliefde voor pubs, pints en chaos, brengen de Indie Rockers 'The Reytons' de stem van de straat  weer tot leven. De band komt uit Sunny Doncaster en bestaat uit Jonny Yerrell op zang, Joe O'Brien op leadgitaar, Lee Holland op basgitaar en Sean O'Connor op drums.

Alle bands moeten ergens beginnen alleen komen de meesten niet veel verder dan het lokale podium en nog minder bands kunnen zeggen dat ze de grootste zalen in hun woonplaats  binnen no time hebben uitverkocht. Aan de andere kant zijn de meeste bands niet zo als The Reytons.

Gewapend met weinig meer dan een rits aan heavy-hitters, hun instrumenten en hun loyaliteit, staat The Reytons op het punt van doorbreken. Ze zijn een spreekbuis voor de rechteloze, en even compromisloos als opbeurend, het lijkt erop dat deze jongens niet alleen de harten van de Britten hebben gewonnen, want volgend jaar steken ze het kanaal over en komen ze ook ons in Amsterdam overtuigen.