• Concert

The Reytons

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 18,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19.00 Doors 19.30 Corella 20.30 The Reytons

Geboren onder de hemel van Sheffield met een voorliefde voor pubs, pints en chaos, brengen de indierockers van The Reytons de stem van de straat weer tot leven. Gewapend met weinig meer dan een rits aan heavy-hitters, hun instrumenten en hun loyaliteit, staat The Reytons op het punt van doorbreken. Met hun DIY-aanpak (ze releasen alles helemaal zelf)- zonder enige financiële hulp dankzij een rap groeiende fancommunity- doen ze hun indie-status absoluut eer aan. Na een stijfuitverkochte show in onze Upstairs zijn de snoeiharde Britten dit najaar helemaal klaar om onze Max plat te komen spelen!

Voor liefhebbers van: early Arctic Monkeys, Catfish & The Bottlemen
 

Support: Corella
The Reytons nemen indie-pop band Corella uit Manchester mee om de avond te openen. De band heeft al een sterke fanbase in Engeland opgebouwd en mag nu aan de rest van Europa hun tropische indie klanken en mooie teksten verkopen. Na het uitbrengen van meerdere singles werken ze nu aan hun eerste album release!