• Concert

Yellow Days

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 21,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit programma is afgelast wegens productionele redenen. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

George van den Broek aka Yellow Days komt naar Amsterdam! Yellow Days is een verwijzing naar zijn synesthesie, het vermogen om kleuren te zien tijdens het luisteren naar muziek. Die extra emoties past de jonge Londenaar naar eigen zeggen toe in al zijn kunst, van de muziek die hij creëert tot aan het album artwork toe. Met zijn melancholische slackerpop en verleidelijke vocalen geïnspireerd door Stevie Wonder, wordt zijn stijl ook wel een sensuele versie van Mac DeMarco en King Krule genoemd.

Met de release van 'Slow Dance & Romance' voltooide hij een serie EP's die hij dit jaar uitbracht. Elke EP uit dit drieluik is opgebouwd rond een specifieke sound of stijl, van psychedelische rock tot jazz-funk. Zelf vergelijkt hij de EP's met "verschillende huizen in dezelfde straat.", waarbij je van house party naar house party hopt. 

Op 19 april komt de productieve Brit naar onze OZ.