Net bevestigd

Bekijk alle bevestigingen
Volg @Melkweg op Twitter

Geplaatst op

IJslandse indierockband Mammút brengt vandaag nieuw album uit!

'Kinder Versions' is het eerste Engelstalige album van de band. In totaal is het alweer het vierde album van het gezelschap uit IJsland dat dit keer internationaal wordt uitgegeven door het Britse Bella Union Records. Onder andere MOJO magazine, Prog en Louder Than War lieten hun licht schijnen over de nieuwe plaat.

Lees meer

Geplaatst op

Astrid S brengt nieuwe video uit voor ‘Such a Boy’

De Scandinavische popheldin maakte een nieuwe video voor haar nummer 'Such a Boy' samen met regisseur Andreas Öhman en Noorse acteur Herman Tømmeraas.

Lees meer

Geplaatst op

Maartje Wortel schreef 'Terugkomen' bij het werk van Annegien van Doorn in Melkweg Expo

Er is altijd reden om meer te lezen. Daarom gaf Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam, Maartje Wortel de opdracht om een verhaal te schrijven. Maartje schreef 'Terugkomen', een verhaal over vertrekken door een reis met een cruiseschip te boeken. Ze putte inspiratie uit het werk van Annegien van Doorn: de expositie 'Costa Mediterranea' die nog t/m 30 juli te zien is in Melkweg Expo. Lees het verhaal hier!

Lees meer

Geplaatst op

Grungepopkwartet Otherkin brengt nieuwe video uit

'React' is de meest recente single van Otherkin's nog te verschijnen debuutalbum, getiteld 'OK'. Dit album komt uit op 29 september. 'React' is nu uit en te streamen en te downloaden op alle gangbare platformen.

Lees meer

Geplaatst op

Woeste dansende lijven in Melkweg Upstairs

Dansliefhebbers opgelet! In de maanden juli en augustus heeft Melkweg een dansprogramma om je vingers bij af te likken. Julidans en Summer Dance Forever geven jong danstalent een podium in Melkweg Upstairs. Woeste, dampende lijven van internationale gezelschappen tot talent uit eigen land drijven zichzelf tot het uiterste in solo’s, trio’s en intiem programma. Dansers van P.A.R.T.S., een poëtisch dansstuk van vader en dochter of liever een breakdance duo en urban dance? Keuze zat!

Lees meer

Geplaatst op

Upstairs bar in handen van fotograaf Tobias Asser

Tobias Asser is een getalenteerde Nederlandse fotograaf die zijn leven documenteert. Zijn foto's gaan altijd over hemzelf. Ook als hij er zelf niet opstaat. Zolang ze maar niet perfect zijn, want in de krassen, vlekken en al dan niet onbewuste onvolmaaktheden kan hij zichzelf verstoppen. Van 1 t/m 30 juli vind je Tobias' werk terug in de Upstairs Bar van Melkweg.

Lees meer

Geplaatst op

Verplaatsing tramhalte lijnen 7 en 10

Sinds maandag 19 juni is de tramhalte van lijn 7 (richting Slotermeer) en lijn 10 (richting Westergasfabriek) verplaatst naar de Marnixstraat, ten hoogte van het Melkweg Cafe.

Lees meer

Geplaatst op

Leidseplein fietsvrij

De gemeente heeft de regels omtrent het parkeren van je fiets op en rondom het Leidseplein gewijzigd. Je mag je fiets parkeren in een vak of stalling, fietsen die op overige plekken staan geparkeerd of langer dan twee weken zijn gestald zullen verwijderd worden.

Lees meer


Altijd vooraan met de nieuwsbrief

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Annuleren


Melkweg tipt

Declan McKenna

Eurosonic 2017, indiepop, Politiek beladen

Kate Nash

Made Of Bricks 10th Anniversary Tour

Foundations, Indiepop

ADE Beats 2017

Amsterdam Dance Event

ADE conferentie, Kijkje in de Hiphop, Bass en Beats industrie

Opening Sanja Marusic

Sanja Marusic

Surrealistische universum, Fotografie, Sanja’s eerste solo


Agenda


Melkweg tipt