Net bevestigd

Bekijk alle bevestigingen
Volg @Melkweg op Twitter

Geplaatst op

PHILIP GLASS TIJDENS AMSTERDAM DANCE EVENT WEER NAAR MELKWEG AMSTERDAM OP 22 EN 23 OKTOBER

Na drie succesvolle concerten vorig jaar is de reeds 80-jarige componist/pianist Philip Glass op zondag 22 oktober en maandag 23 oktober weer in de Melkweg te bewonderen. Op zondag 22 oktober voert hij zelf drie van zijn pianowerken uit in het kader van het ADE. Vergezeld door Maki Namekawa en Dennis Russel Davies zijn dit 'Mad Rush' (1980), 'Four Movements For Two Pianos' (2008) en 'The Suite from Les Enfants Terribles' (1996). Daarnaast presenteren het Amstel Saxophone Quartet & DJ/producer Kypski 'Glass On The Roof' ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van de componist. Maandag 23 oktober staat in het teken van Philip Glass & Friends met het Alma Quartet, cellist Matt Haimowitz en pianist Maki Namekawa als reeds aangekondigde special guests. Kaartverkoop is nu gestart!

Lees meer

Geplaatst op

Nothing More brengt nieuw album uit 'The Stories We Tell Ourselves'

Afgelopen vrijdag 15 september bracht de hardst-beukende band van Texas hun vijfde studioalbum uit 'The Stories We Tell Ourselves'. De plaat is het tweede album dat de band uitbrengt op het prominente independent label Eleven Seven Music. Onder andere Huffington Post, It Djents en AXS.

Lees meer

Geplaatst op

We Are Public en Melkweg presenteren Yung Nnelg tijdens Culture Club!

Cultuurplatform We Are Public vult 5 oktober elke hoek van De School met al het spannendste, meest zinnenprikkelende van wat Nederland aan cultuur te bieden heeft. Tijdens Culture Club sturen ze je met een rotvaart van theater, naar installatie, naar elektronisch en klassiek. Wij dragen ons steentje bij met smaakmaker Yung Nnelg!

Lees meer

Geplaatst op

Talent Alert - Buddy

In de Melkweg verwelkomen we jong talent met open armen. Deze week in de spotlight: Buddy!

Lees meer

Geplaatst op

Melkweg Expo brengt Boda Boda Madness naar New York

Melkweg expo curator Fleurie trok afgelopen week naar New York om de expo Boda Boda Madness op Photoville, onder de Brooklyn Bridge, op te bouwen. De expo toont Jan Hoeks fascinerende beelden van boda boda motorrijders in Bobbin Case outfit, met een soundscape van de Nederlandse artiest Torus. Niet in the Big Apple? Voor de thuisblijvers hebben we postkaarten met deze gave foto nu in de Melkweg!

Lees meer

Geplaatst op

Inzamelingsactie Rebuild Sint Maarten

Orkaan Irma heeft een verschrikkelijke ravage aangebracht op het eiland Sint Maarten. Een derde van de gebouwen zijn met de grond gelijk gemaakt. Tijdens Encore aanstaande zaterdag kan een donatie worden gedaan aan Rebuild SXM Foundation.

Lees meer

Geplaatst op

Na 8 jaar brengt Britse indieband Starsailor weer terug met nieuwe werk

Na acht jaar stilte, en daar tussendoor een ‘Greatest hits tour’, is Starsailor terug met hun nieuwste album ‘All This Life’. Op zaterdag 28 oktober presenteert het collectief rond James Walsh de plaat in de Max.

Lees meer

Geplaatst op

Bezoek van AT5

AT5 kwam bij ons langs en sprak met Tom Steenbergen en Cor Schlösser over legendarische concerten die ze bij ons hebben meegemaakt.

Lees meer


Altijd vooraan met de nieuwsbrief

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Annuleren


Melkweg tipt

The Amazons

The Daily Indie presents

Rock 'n roll, Britse belofte

Hakim

The Lion of Egypt

Egyptisch icoon, 'The Lion Of Egypt', Zeer feestelijk en dansbaar

Yungblud

Hiphop, Pop, Indie

Philip Glass - Music For Piano

Amsterdam Dance Event - Days and Nights Festival

Minimal music, Avant-garde, Pionier


Agenda


Melkweg tipt