INSIDER TIPS MAART

Het is alweer maart en dat betekent dat er wederom een mooi programma voor jou klaarstaat bij Melkweg. Onze agenda wordt in maart dagelijks gevuld met nieuwe concerten, clubnachten, films en een expositie. Weet je niet wat je moet kiezen? In deze nieuwe editie van onze Insider tips delen onze medewerkers hun persoonlijke aanbevelingen voor shows in maart die je zeker niet mag missen. Laat je deze maand inspireren door nieuwe muziek, kunst en cultuur tijdens onze diverse programma’s!

ZA 02 MRT - UNBOXED
Lévi - programmeur: “Deze zaterdag trappen we onze nieuwe eigen clubnacht af: unboxed. We zijn trots om het toonaangevende en wat mij betreft grensverleggende label Ilian Tape hiervoor te mogen verwelkomen.”

VR 15 MRT - ZER00’S HEROES
Rem – stagiair marketing: “De hele avond feesten op nostalgische hits zoals ‘Lady Marmalade’, ‘Stupid’ en ‘Unwritten’, Zer00’s Heroes is back again!”

15 & 16 MRT - SOUNDSYSTEM WEEKEND
Martijn - online marketeer: “Soundsystem weekend: twee avonden lang de beste dubstep, grime, jungle en drum & bass ervaren zoals die bedoeld is dankzij het Krackfree Soundsystem, en natuurlijk de beste dj's.”

Lévi - programmeur: “Op 15 & 16 maart zoomen we in op het zware geluid van de UK soundsystem culture, met op vrijdag Sonic Boom en op zaterdag Curated by Rupture. Op beide dagen staan er persoonlijke favorieten op de bill, zoals helden Martyn en Mumdance. Van dub en grime tot rollende jungle en drum & bass. Krackfree Soundsystem is beide nachten aanwezig voor de allerlaagste frequenties. Haal dat combiticket.”

MA 18 MRT - EMOTIONAL ORANGES
Julie - marketeer: “Vibey, funky en smooth: dat is de poppy R&B van Emotional Oranges. Dit Amerikaanse duo bestaat uit de audio-engineer van Drake, ‘A’, en de vocal coach van Adele, ‘V’. Oftewel: een recept voor aanstekelijke tunes met goede vocalen. Bij tracks als 'Be Somebody' met TKay Maidza, 'All That' met Channel Tres en natuurlijk 'West Coast Love' valt haast niet stil te staan, terwijl bij songs als 'Better Apart' de emo-r&b op de voorgrond treedt. Gevalletje in my feels maar dan met een two-step. Ik ben er bij!”

DO 21 MRT - FATIMA YAMAHA
Rem – stagiair marketing: “Fan van electroklassiekers? Dan heb je 'What's A Girl To Do' van Fatima Yamaha geheid in je afspeellijst staan. De producer van de Jeugd speelt wereldwijd de grootste festivals plat met zijn alter ego Fatima Yamaha: niet te missen!” 

DO 21 MRT - FLEA MARKET
Moniek - talent en educatie: “Ik tip Flea Market, want daar ontdek je jong hiphoptalent en het programma is gecureerd door onze jongerenafdeling Milk Made!”

VR 22 MRT - EAST AFRICA CONEKT
Lévi - programmeur: “Al jaren eist het Afrikaanse continent haar terechte plek op als centrum van hedendaagse popmuziek. Tot nu toe lag het zwaartepunt daarbij vooral op Ghana en Nigeria, maar ook in landen als Kenia en Oeganda bruist het. Hoogste tijd voor een clubnacht om deze sounds te vieren. Enter East Afrika Conekt.”

ZO 24 MRT - KOTA THE FRIEND
Julie - marketeer: “Oh, als ik aan Kota The Friend denk, denk ik aan zomerse tochtjes op de fiets door de stad: feelgood, vrolijk, carefree. Maar vergis je niet, het talent van Kota The Friend gaat verder dan een opbeurende tune. De producer, cinematograaf, rapper, songwriter en zanger is een multitalent. Hij weet kundig over muzikaal rijke, vaak door jazz beïnvloede beats, met persoonlijke en sterke teksten te rappen en werkte al eerder samen met Joey Bada$$, Samm Henshaw en Aaron Taylor. Als die formule niet klinkt als een perfecte zondagavond, weet ik het ook niet meer!”

VR 29 MRT - WILLEM
Rem – stagiair marketing: “Een solocarrière die is voortgevloeid uit een moeilijke tijd met veel vallen en opstaan: het is weer tijd voor Willem om op te staan met zijn gloednieuwe show in de MAX.”

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.