• Film

Sounds & Scores - Scarface (1983)

Presented by Milk Made

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

18:30 Doors 19:00 Scarface (1983)

Milk Made presenteert: Sounds & Scores, een viering van favoriete soundtracks en scores. Deze derde editie staat de tijdloze soundscape van Scarface (1983) centraal, gecureerd door filmliefhebber Tina Khojastehpay. Zij zal een een korte introductie doen.

Tony Montana (Al Pacino) is een Cubaanse immigrant die opkomt in de drugshandel in Miami in de jaren 80. De film volgt Montana's meedogenloze opgang naar rijkdom en status, zijn strijd met verslaving en paranoia, en zijn uiteindelijke ondergang. Giorgio Moroder nam de verantwoordelijkheid op zich voor het componeren van de volledige filmmuziek, samenwerkend met Arthur Barrow, Sylvester Levay en Kristian Schultze om synthesizers te arrangeren en te programmeren. Van vrolijke disco tot duistere en sinistere nummers die verschillende momenten in de film versterken.

Dit programma is bedacht en samengesteld door Tina Khojastehpay van Milk Made, de jongerenafdeling van de Melkweg. Lees meer op melkweg.nl/milkmade. Voor deze geweldige filmscore heeft Gurvin Dhillon een speciale mix gemaakt die je kan beluisteren op soundsnscores.com. Ook kan je de mixes van Eno Zua voor de vorige twee edities checken.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Fonds21 en het Cultuurfonds.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.