• Film

Sounds & Scores - Adolescence of Utena (1999)

Presented by Milk Made

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

17:30 Doors 18:00 Adolescence of Utena (1999)

Milk Made presenteert: Sounds & Scores, een viering van favoriete soundtracks en scores. Deze tweede editie is gecureerd door componist Kensuke Ushio, waarbij de soundtrack van de film Revolutionary Girl: The Adolescence of Utena in de schijnwerpers staat. Kensuke Ushio staat aan de top van de soundtrackproductie, bekend om zijn composities in geprezen werken zoals 'Chainsaw Man,' 'A Silent Voice,' en 'Devilman Crybaby,'. Zijn talent in het creëren van meeslepende melodieën heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op de anime-industrie. Op 17 april staat hij in de Max en op 6 april vertonen we ook de film A Silent Voice met een soundtrack van hem.

Revolutionary Girl: The Adolescence of Utena volgt de reis van Utena Tenjou wanneer ze Ohtori Academy binnenkomt, waar ze meteen wordt meegesleept in een reeks duels voor de hand van haar klasgenoot Anthy Himemiya en de macht die zij bezit. Er zal een korte introductie zijn en producer Eno Zua zal voorafgaand aan de film een geïnspireerde mix verzorgen. De volgende editie is op 16 mei met de tijdloze soundscape van Scarface (1983).

Dit programma is bedacht en samengesteld door Tina Khojastehpay van Milk Made, de jongerenafdeling van de Melkweg. Lees meer op melkweg.nl/milkmade.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Fonds21 en het Cultuurfonds.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.