INSIDER TIPS DECEMBER

December, de laatste maand van het jaar en tevens ook een maand met weer een spiksplinternieuw programma met de meest uiteenlopende shows! Zo valt er deze koude maand weer het een en ander gaafs te beleven in Melkweg. Naast shows van verschillende artiesten organiseert Melkweg in december meerdere kerstconcerten, een NYE party en clubnachten waar zowat elk muziekgenre aan bod komt. Weet je niet wat je moet kiezen? In deze nieuwe editie van onze Insider tips delen onze medewerkers hun persoonlijke aanbevelingen voor shows in december die je zeker niet mag missen. Omarm de decembervreugde en laat je inspireren door nieuwe muziek, kunst en cultuur tijdens onze diverse programma’s!

VR 08 DEC - RADAR: SWAN / GANGS OF KIN

Anouk - Stagiair Online marketing en contentcreatie: "De RADAR-shows van Melkweg blijven mijn favoriet. Aankomende editie komt de getalenteerde r&b-zangeres Swan, die recentelijk haar nieuwe nummer ‘Wish You Well’ uitbracht. Ook kunnen we deze avond genieten van Gangs of Kin, een band die elementen van r&b, indierock en psychpop combineert. Ik kan niet wachten om deze aanstormende talenten te zien optreden in onze Upstairs!"

ZA 02 DEC - ENCORE FESTIVAL

Lévi - Programmeur:  "Encore Festival is terug van nooit weggeweest voor hun eerste indoor editie. De line-up staat tjokvol met Nederlands hiphop-, r&b- en afro-talent. Waar voor je geld is een understatement."

VR 08 DEC - SASAMI (support act van Yeule)

Eline - Marketeer: "Naast dat Yeule zelf een bijzondere verschijning is (voor de Final Fantasy-fans), kijk ik heel hard uit naar haar support: SASAMI. Misschien ken je haar nog van haar tijd in Cherry Glazerr, solo zweeft ze ergens tussen punk en grunge, met soms juist weer euforische indie. En ik vind haar gewoon een toffe chick."

DI 12 EN WO 13 DEC - KIANA LEDÉ

Lieke - Stagiair Online marketing en contentcreatie: "Dit is echt een show waar ik met veel vreugde naar uitkijk. Kiana stond al eerder in Melkweg en is nu zelfs twee avonden te bewonderen! Er valt heerlijk weg te dromen bij haar album ‘Grudges’ (ft. Bryson Tiller, Ella May en Khalid), waarin haar unieke r&b-sound naar voren komt."

WO 13 DEC - ELIAS MAZIAN (LIVE)

Sydney - Assistent-programmeur: “Op woensdag 13 december staat Elias Mazian in de Max, en dat belooft wat. Voorheen trof je hem DJ’ent in De School, op DGTL, of Wildeburg, EN nu speelt hij bij ons werk van (o.a.) zijn recent verschenen schitteralbum ‘Alleen Bij Mij’, een indie-electropop klassieker in wording.”

VR 15 DEC - THE BOY AND THE HERON (2023)

Steven - Programmeur Film: "Het weekend van 15 t/m 17 december vertonen we alle films van de Japanse animemeester. Hayao Miyazaki, die hij geregisseerd heeft voor Studio Ghibli. Ter ere van de release van zijn nieuwe film ‘The Boy And The Heron’, vertonen wij de voorpremière! Een tof event boordevol met de allermooiste animefilms ooit gemaakt!"

VR 15 DEC - SERA 

Anouk - Stagiair Online marketing en contentcreatie: "Ik zag Sera voor het eerst in een livestream met Justin Bieber, en inmiddels maakt ze haar eigen grote pophits. Onlangs bracht ze het nieuwe nummer ‘Stay’ uit, samen met Kris Kross Amsterdam en Conor Maynard. Begin dit jaar stond ze hier in een uitverkochte Upstairs en binnenkort in onze OZ. Wat mij betreft een optreden dat je zeker niet wil missen!"

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.