TIEN ACTS VAN EIGEN BODEM IN DECEMBER

Wie de uitspraak "on-Nederlands goed" nog in zijn vocabulaire heeft staan, mag zich wat ons betreft nog even flink achter de oren krabben. We zetten 10 acts op een rijtje die je zeker niet mag missen deze maand!

1. The Mauskovic Dance Band + Karel 
Vrijdag 2 december, OZ
Je perfecte weekend begint wat ons betreft as. vrijdag in de OZ met de steamy ritmes van The Mauskovic Dance Band. Vroeg komen loont absoluut, want dan zie je de tomeloze energiebom en advanced stageklauteraar Karel met muziek van zijn recent uitbrachte debuutplaat.
 

2. LePrince
Woensdag 7 december, OZ
Good vibes! LePrince komt een energieke show doen in zijn thuisstad, met zijn liveband. LePrince staat bekend om zijn reggae met elektronica-invloeden. Na zijn laatste album 'The Journey' dat vorig jaar uitkwam en een druk festivalseizoen komt LePrince het jaar afsluiten met een knallende show met al zijn nummers en enkele exclusieve versies, zoals 'Run From Reality', 'Ocean Girl', 'Way Up'. 
 

3. The Visual
Donderdag 15 december, Upstairs
De donkere indiepopnummers van The Visual waren al adembenemend mooi, inmiddels is het debuutalbum van het Antwerps-Amsterdamse duo een feit. En waar beter dan deze te komen beproeven in onze Upstairs?
 

4. Kourosh
Zaterdag 17 december, Upstairs
De Iraans-Amsterdamse Kourosh schitterde hij al eens op onze planken tijdens Melkweg RADAR en zijn 80s-set met Sophie Straat bij Radio Melkweg was iconic en fun. Op zijn debuutalbum 'Pegasus' dat 1 december verschijnt rapt hij in het Engels en in Farsi. Het resultaat zie je op de release show!
 

5. My Baby
Zaterdag 24 december, Max
Vier je Kerstavond met de gloednieuwe klanken van My Baby! Vijfde album 'sake sake sake' is een onweerstaanbare dansplaat geworden en werd gemixt door Steve Dub (The Chemical Brothers & Daft Punk). Een opwindende thuiswedstrijd die je niet wil missen!

Inmiddels uitverkocht, maar we noemen ze toch...

6. Igor (uitverkocht)
In de vindingrijke wereld van artistiek manusjevanalles Igor komen invloeden uit hiphop, kleinkunst en klassieke muziek samen tot zijn fragmentarische nieuwe realiteit. Resultaat is een hoog energieke show die ook nog eens in rap tempo uitverkocht. Eentje om in de gaten te houden!
 

7. Goldband + Don Melody Club (uitverkocht)
Vrijdag 16 december, Max
Een avondje pompende dansvloerkrakers van je favoriete zingende stukadoors: de Haagse popsensatie Goldband. Met de romantische 70s-pop van de Amsterdamse Don Melody Club als opwarmertje zal het simpel gezegd niets anders dan teeeeringgezellag worden. ♡
 

8. Flemming (uitverkocht)
Vrijdag 16 december, OZ
Freddie Viguurs, beter bekend als FLEMMING, werd in één klap bekend met zijn debuutsingle 'Amsterdam', dat sindsdien niet meer weg te slaan is van de radio en TikTok. Freddie blijkt ook razendpopulair op de bühne, want naast deze show in de OZ verkocht hij ook een volgende show in de Max uit!
 

9. MEAU (uitverkocht)
Ineens was ze daar met haar gigahit 'Dat Heb Jij Gedaan'. De messcherpe lyrics en pakkende pop van MEAU zijn confronterend en zeggen waar het op staat. Op 17 december staat ze met nog veel meer mooie liedjes in een uitverkochte Max.
 

10. Noor & Rosa van Bommel (uitverkocht)
Donderdag 29 december, OZ
Wat ons betreft nu al de debuutshow van het jaar: de gevoelige Nederpopliedjes met een jazzy vibe van Noor bleken zo populair, dat onze aankomende editie van Melkweg RADAR in rap tempo uitverkocht! Naast Noor zie je deze avond de poëtische pop van Rosa van Bommel, die je doen je dansen op de rand van ongemak en overgave.

En hier, een cadeautje voor zij die de eindstreep van dit bericht halen:
 

11. Ray Fuego
Zaterdag 14 januari, Max
Ok vooruit, we zouden er tien tippen, maar deze konden we on-mo-ge-lijk weg laten. Cultheld in zowel hiphop als indie: Ray Fuego. Ter ere van zijn gloednieuwe plaat staat hij in januari in de Max met vol emotie gevulde teksten over harde 808’s en gitaarrifjes.

OP DE AGENDA:

    A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

    ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

    De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
    Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.